Brad Pitt-hyllning

Nu ska vi leka en lek. Den går ut på att du sätter dig i ett tyst och lugnt rum med en knuten näve. Sen tänker du igenom Brad Pitts karriär. När du stöter på en dålig film som Brad Pitt deltagigt i sätter du upp ett finger. När hela din hand är öppnad är leken slut.

Jag kanske är väldigt dålig på den här leken, men jag får bara upp ett finger, för den horribla Angelina Jolie-duetten i Mr and Mrs Smith. Många har försökt att håna skådespelaren, men de flesta har misslyckats. Varför? För att han en av de coolaste skådelspelarna av vår generation!

Tänk på hur cool han var i Fight Club. Tänk på hur episk han var som Akilles i Troja. Tänk på hur bra han var i Benjamin Button. Han är kanske det bästa vi har i vår generation. Han är väldskänd, han är duktig, han är flickfavorit, han är pojkfavorit, han är helt enkelt grym!

Även de mest styvnackade kritiker till stjärnan kan ha en favoritfilm av Brad, för att han har en talang som lyser igenom. Regissörer ligger ner på knä för att få med Brad i en film, och har man använt honom en gång kommer man troligen använda honom igen!

Han står som talesman för alla skådespelare som har talang i vår generation: Robert Downey Jr, Edward Norton, Heath Ledger, ja kanske till och med Johnny Depp är skyldig Brad Pitt något.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0